Tillæg til DKK´s købekontrakt for hvalpe

 

Kennel Bromerholm har til formål at opdrætte og udvikle flatcoated retriever, så man får en jagt- og brugshund der kan placere sig godt på udstilling og fungerer i en børnefamilie.
Målet med mine hunde er at opdrættet på en etisk og forsvarlig måde, at forbedre og udvikle de jagtlige og udseendesmæssige inden for racestandarten og få nogle velafbalanceret og rolige hunde, igennem den aktivering og træning, som dressur og markprøvetræning giver, så hunderacens intelligens bliver stimuleret.

 

Udover købeloven gælder følgende ved køb af hvalp fra Kennel Bromerholm

  • Hunde fra Kennel Bromerholm må ikke afleveres på dyreinternat, gives væk eller aflives uden at vi bliver underrettet. HVIS du skulle komme i en situation, hvor du ikke har mulighed for at beholde hunden, kan den altid leveres tilbage til os.

·         Både han og tæve vi bruger i avlen er HD frie ( A el. B ) og A0.

Derfor stiller Kennel Bromerholm krav om at hvalpe fra kennelen der bruges i avlen har samme krav HD frie(A & B) og A0

  • Kennel Bromerholm forbeholder sig ret til EN vederlagsfri parring, på en af Kennel Bromerholm ejet tæve, på alle af kennelens opdrættet hanhunde. Det er ikke sikket at denne mulighed benyttes, men kennelen ønsker at kunne bruge en til det fremtidige avlsarbejdet.
  • Prisen for en hvalp er 12000,- ( 2021 pris )  hvis hvalpe køberen godkendes.Hvis du senere ønsker at bruge din hund i avl, betinger Kennel Bromerholm, at være medbestemmende i valg af han el. tæve. Grunden til dette er, at vi risikerer en dårlig parring ødelægger HD indekset for resten af kennelens hvalpe.
  • Da kennelen ønsker at kende sundhedsresultatet på vores afkom, til brug i den videre avl, anbefales det til hvalpekøberen at du lader din hund HA og AD fotograferer når hunden er 12 til 18 md. og senest inden hunden er 2 år, resultatet registeres i DKK. Det bedste tidspunkt er 12 til 14 md. Det er ikke alle dyrlæger, der har den fornødne ekspertise til at tage gode røntgenbilleder, som panelet ved DKK kan aflæse- derfor vil kennelen lave et tilbud hos en dyrlæge, som også er billigere.

Kennelen kan vælge at betale rekvisitionen ved DKK

Man har pligt til at møde op til den aftalte tid hos dyrlægen og transportomkostninger afholde hvalpekøberen selv.

Hvis hunden ved fotograferingen skulle have HD i grad D eller E, eller AD i grad 2 eller 3, betaler kennelen erstatning til køberen, størrelsen afhænger af hundens status og om det kan godtgøres at det kan skyldes noget arveligt og ikke noget der er påført i dens opvækst, som kan være forkert fodring, overbelastning, eller skader.

Alternativet gives en erstatninghvalp fra et senere kuld, - valget er dit.

  • Kennelen sætte pris på aktive hvalpekøbere og hvis hunden består en kvalifikationsprøve eller lignende, som er en frivillig avlsgodkendelse, vil kennelen refunderer 1 stk prøve gebyr på 300-400,-dkr. Kennel anbefaler at træne hunden, i DRK , DCH, DKK, lokal jagtforening eller privat for at aktiverer hunden,som hjælper både jer og hunde.
  • Hvalpen må IKKE i sit første leveår deltage i overdreven motion, dvs. cykle og løbeture, at lade hvalpen færdes op og ned af trapper, springe ind ud ud af bilen. Hvalpene bør heller ikke overlades til børn uden opsyn. Almindelig leg/træning og svømmeture på hvalpens præmisser.
  • Du syntes måske at det er mange krav, men kravene er samtidig din sikkerhed for at få en sund hund, som du og din familie kan glæde af i mange år. Kennelen måler kvaliteten på tilbagemeldinger fra hvalpekøberne, hvis du er tilfreds som køber og man opdrætter og udvikler flatcoated retriever så racen forbedres, så er målet nået.

Håber i får mange gode år med hunden og i er altid velkommen til at vende tilbage med spørgsmål, billeder og resultater så vil jeg hjælpe og vejlede.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kamilla | Svar 08.04.2012 23:28

hej. jeg elsker hunde, men det dårlige er at jeg ikke må få en. hvordan kan jeg overbevise mine forældre omat jeg godt kan passe en? hjælp mig :)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 17:24

Hej Hans
Nej alle hvalpe er solgt
Mvh Jesper

...
08.07 | 20:32

Kede af det ( skulle der stå)

...
08.07 | 20:30

Vi har netop har lige mistet vores 2. Flat. Begge har været skønne hunde. Hun blev kun 8,5 år og vi er meget af det. Er der flere hvalpe? Mvh Hans og Birte

...
19.04 | 23:01

Hey Jesper

Jeg vil rigtigt gerne have en tæve hvalp. Har savnet sådan en siden vores døde for snart 15 år siden.
Kan du skrive mig på listen?

Mvh/christian

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE